Pracownik przy produkcji żywności - Worksol

Pracownik przy produkcji żywności

Dodano 1 lipca 2022

16-17 PLN / na godzinę

PLN 3500 - 4500 netto

USD 945 - 1215

UAH 26285 - 33795

EUR 735 - 945

16-17 PLN / na godzinę

Krótki opis:

WORKSOL Group to firma działająca w branży HR od 2009 roku. Dostarczamy personel wiodącym firmą w Polsce. Mamy przyjemność przedstawić ofertę pracy przy produkcji żywności na zakładzie garmażeryjnym i przerobu owoców we Włocławku.

Czym zajmuje się Pracownik przy produkcji żywności?

Zakład w sezonie skupuje owoce od lokalnych sadowników jak: czereśnie, maliny, wiśnie, brzoskwinie a następnie po ich umyciu mrozi je i pakuje w opakowanie. Oprócz pracy związanej z produktami sezonowymi, pracownik będzie również oddelegowany do zadań przy produkcji żywności wstępnie przetworzonej takiej jak: produkcja rolady wołowej, burgerów wołowych, pierogów, zawijanie fasolki szparagowej w boczek oraz wiele innych potraw wymagających od klienta tylko szybkiego podgrzania przed ich konsupcją.

Oferujemy:

  • wynagrodzenie: 17 zł netto na godzinę  (mężczyźni)
  • wynagrodzenie: 16 zł netto na godzinę  (kobiety)
  • premia wydajnościowa od 500 do 1200 zł netto miesięcznie – Ważna informacja – każdy pracownik otrzymuje premie ! 30 % zespołu otrzymuje premie powyżej 800 zł netto miesięcznie!
  • liczba godzin pracy 10 godzin dziennie od 07:00 do 17:00 + soboty (ponad200 godzin w miesiącu)
  • darmowe zakwaterowanie w komfortowych warunkach !
  • całkowite wynagrodzenie miesięcznie od 3 500 zł netto do 4 500 zł netto
  • forma zatrudnienia: umowa zlecenie
  • Wymagania:

    • ręczna praca na zakładzie produkcyjnym przy selekcji owoców i warzyw (stanie przy linii produkcyjnej – patrz na zdjęcia)
    • ręczne przygotowywanie potraw gotowych do spożycia (lepienie pierogów, smażenie burgerów, zawijanie fasolki szparagowej boczkiem)
    • dla mężczyzn praca związana z wewnątrzzakładowym transportowanie towarów, pakowanie w pojemniki zbiorcze, układanie produktów w magazynie
    • chęci do pracy w zakładzie produkującym żywność (w niektórych pomieszczaniach obniżona temperatura do 8 °C)
    • umiejętność wykonywania szybkich prac manualnych (rękoma)
    • barak przeciwwskazań do wykonywania pracy na stojąco
    • wymagana znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym (np. pracownicy z Filipin)
    • znajomość języka polskiego będzie dodatkowym atutem

    Dodatkowe informacje:

    • miejsce wykonywania pracy: Włocławek https://goo.gl/maps/nEDYpoazJThSRrau9
    • ilość miejsc pracy: 5 dla mężczyzn i 10 dla kobiet
    • praca od zaraz na stałe najpóźniej od 10 sierpnia 2022 roku
    Masz pytanie?