Praca dla rozbieracza-wykrawacza mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego w Polsce - Worksol

Praca dla rozbieracza-wykrawacza mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego w Polsce

Dodano 28 kwietnia 2022

20-25 PLN / na godzinę

PLN 4000 - 6000 netto

USD 1080 - 1620

UAH 30040 - 45060

EUR 840 - 1260

20-25 PLN / na godzinę

Krótki opis:

Wszystkim zainteresowanym osobom poszukującym pracy na stanowisku rozbieracza-wykrawacza mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego oferujemy pracę w Polsce na bardzo dobrych warunkach. Nasza firma działa na rynku HR od 2009. Przez te kilkanaście lat tysiące ludzi z całego świata podjęła pracę za pośrednictwem nas w Polsce i Europie. Zapraszamy również i Ciebie do wzięcia udziału w procesie rekrutacyjnym.

Na czym będzie polegać Twoja praca ?

Rozbieracz-wykrawacz mięsa wykonuje czynności związane z rozbiorem na części zasadnicze półtusz wieprzowych, ćwierćtusz wołowych, tusz cielęcych i baranich wg wymagań rynku krajowego lub zagranicznego oraz dokonuje wykrawania elementów zasadniczych na mięsa drobne oraz elementy handlowe z zachowaniem przepisów sanitarno-higienicznych.

Oferujemy:

  • w pełni legalną pracę w Polsce na podstawie zezwolenia na pracę i wizie roboczej
  • uzyskanie karty pobytu na terytorium Polski
  • wynagrodzenie dla doświadczonego pracownika od 20 do 25 zł na godzinę netto (4 000 – 6 000 zł miesięcznie)
  • wynagrodzenie dla pomocnika  od 17 do 20 zł na godzinę netto (3 500 – 5 000 zł miesięcznie)
  • w niektórych przypadkach darmowe zakwaterowanie i transport do pracy
  • organizację całego procesu wizowego
  • odbiór z lotniska w Polsce i zakwaterowanie w obiektach noclegowych WORKSOL Group
  • opiekę anglojęzycznego koordynatora w Polsce
  • darmową opiekę medyczną w Polsce
  • darmowa odzież robocza

Wymagania:

  • od kandydatów wymagamy doświadczenia w pracy na stanowisku rozbieracza-wykrawacza przez minimum 3 lata
  • rozbieranie na części zasadnicze półtusz wieprzowych, ćwierćtusz wołowych, tusz cielęcych i baranich ręcznie oraz na taśmie rozbiorowej za pomocą pił;
  • wykrawanie, za pomocą różnych rodzajów noży, półtusz wieprzowych, ćwierćtusz wołowych, tusz cielęcych i baranich oraz elementów zasadniczych z przeznaczeniem na mięsa drobne oraz do produkcji wędlin, konserw;
  • przygotowywanie z części zasadniczych elementów do produkcji wędzonek lub przeprowadzanie dodatkowej obróbki w celu uzyskania elementu handlowego;
  • sortowanie mięsa i tłuszczów pochodzących z obróbki elementów na wędzonki lub elementów handlowych na klasy w zależności od barwy mięsa, ścięgnistości, zawartości tkanki tłuszczowej, przekrwień itp.;
  • klasyfikowanie otrzymanych w wyniku wykrawania tłuszczy, kości, żył na poszczególne klasy;rozbieranie ośrodków wszystkich rodzajów zwierząt rzeźnych;
  • skórowanie ręczne i mechaniczne;
  • ostrzenie i konserwowanie narzędzi stosowanych przy rozbiorze i wykrawaniu (piły, noże, musaty)
  • znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem
Masz pytanie?